Kedves Vendégünk!

Mi azon dolgozunk, hogy pihenésed zavartalan legyen és a nyaralásod alatt a lehető legjobb élményekben legyen részed. A magánszálláshely tulajdonosa mindenkor a te kényelmedet és nyugodt pihenésedet tartja szem előtt. Szívesen állok rendelkezésedre bármilyen probléma vagy kérdés esetén a nap 24 órájában a fenti elérhetőségek bármelyikén.

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A szálláshely az érkezés napján 15.00 órától az elutazás napján délelőtt 10.00 óráig áll rendelkezésedre.

Foglaltság függvényében lehetőséged van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, illetve a távozás napján tovább maradáshoz. Mindkét esetben kérlek egyeztess a szállásadóval.

A lefoglalt időpont idő előtti elutazás esetén szállásdíjat nem tudunk visszatéríteni.

A bejelentkezéskor kérjük töltsd ki a regisztrációs űrlapot, melyet online vagy papír alapon is megtehetsz.

Fizetés:

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése távozás előtt történik.

Fizetési módok:

  • készpénz
  • bankkártya
  • Szép kártya (OTP)

Az idegenforgalmi adó összege vendégenként és vendégéjszakánként 400 Ft, melyet utalással vagy készpénzzel tudsz kiegyenlíteni.

Dohányzás:

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!

Ha dohányzol, kérlek a csikkeket egy erre alkalmas tárolóban, hamutartóban gyűjtsd össze.

Szobák, berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyakat rendeltetésszerű használd.

A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) ne tárolj és ne vigyél be.

A szobából való távozáskor győződj meg arról, hogy a klíma és a villanyok le vannak kapcsolva, illetve a vízcsapok el vannak zárva.

Bármilyen meghibásodást észlelsz, kérjük haladéktalanul jelezd felém.

Étkezés:

A ház jól felszerelt konyhával rendelkezik, ahol lehetőséged van egyszerű ételek elkészítésére.

Az emeleti háló kivételével mindenhol lehetséges étel fogyasztása. Kérlek, hogy a konyhagépeket rendeltetésszerűen használd, valamint a mikrohullámú sütőbe ne tegyél fémet tartalmazó tárgyat.

Takarítás:

A szobákat tisztán, kitakarítva adjuk át neked. Amennyiben problémád merül fel a tisztasággal kapcsolatban, kérjük jelezd a szállásadó felé. Takarítást alapszolgáltatásként csak érkezéskor/távozáskor végzünk, azonban külön kérésre lehetőséged van egyéni takarítást igényelni, ennek díja 7000 HUF/alkalom.

A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük tartózkodj minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennél.

Kérjük, ügyelj a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor lehetőleg ne hagyj hátra mosatlan edényt vagy szemetet. Nagy örömmel vesszük, ha a mosogatógépet elindítod távozáskor.

Szemételhelyezés, kezelés:

A háztartási szemét gyűjtése szelektíven történik. A komposzt/kommunális és szelektív gyűjtők a konyhában felirattal lettek megjelölve. A szelektív gyűjtőbe gyűjthető papír, fém és műanyag hulladék. Kérlek, hogy az üvegeket a külső szürke tárolóba helyezd,

Távozáskor a kommunális szemetes zacskót a külső szürke tároló utolsó két fakkjába, a zöld kukászacsók egyikébe helyezd.

Tűzrakás-bográcsozás, grillezés::

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve tudsz. A tűzrakás után kérjük ne felejtsd el leönteni a parazsat. A grillezőt és a grillezéshez használt eszközöket lehetőség szerint tisztán, vagy az eredeti állapotba visszaállítva hagyd magad után.

A tűzvédelmi szabályzatot minden vendég köteles betartani. A menekülési útvonal ábráját a nappali- konyha ajtó belső részén találod.

Szolgáltatások:

A WIFI használata ingyenes, jelszava: Vince123.

Minden szoba rendelkezik klímával és a hozzá tartozó távirányítóval. Ezek kezeléséhez szükséges használati utasítását a fehér komód fiókjában találod.

Az ugrálóvár, a homokozó, hinta és egyéb kerti berendezések kizárólag saját felelősségedre használhatod.

Háziállat behozatalára a szállásadóval történő előzetes egyeztetés után van lehetőséged, ennek napi díja 5000 Ft/éj.

A szobában felejtett értékeket 6 hónapig őrizzük meg, s amennyiben jelentkezel érte, a megadott időponton belül a megadott címre postázzuk.

Kérjük légy tekintettek a szomszéd nyaralókra, 22.00 – 08.00 óra közötti időintervallumban kerüld a hangoskodást, hangos zenehallgatást.

A szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, gépjárműn keletkezett sérülések stb.).

A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve felszólítja, hogy a szállásról távozzon.

Köszönjük az együttműködést, jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!