Az A-terrazzo egy tisztán hazai tulajdonú manufaktúra, melynek küldetése, hogy minden otthonba, kereskedelmi és műemléki térbe visszahozza a hagyományos cementlap és mozaiklap hagyományát.

Szenvedélyünk a mozaiklap készítés, közel 30 év tapasztalattal jelenleg az ország legnagyobb múltú és legtöbb műemléki munkát elkészítő manufaktúrája vagyunk Az általunk kínált végtelen lehetőségekkel szinte nincs olyan műemléki vagy lakossági igény, amit ne tudnánk kielégíteni.

Lapjainkkal minden ügyfél a saját ízlésére szabhatja otthonát. Mivel minden csempénk kézzel készül, termékeink színei és mintái személyre szabhatók, így a legkülönfélébb stílusú belsőépítészeti térben is használhatók.

Hiszünk abban, hogy értékes szolgáltatók lehetünk projektjei számára, örömmel és hatalmas elhivatottsággal kínáljuk szolgáltatásainkat.

Kézzel készült burkolólapjaink beltéri vagy kültéri felületekre egyaránt használhatók, akár nagy igénybevételű terekben is, gazdag, művészi hatást kölcsönözve minden térnek.

A klasszikus mintákat kedveled? Mintakészletünkben biztosan megtalálod a hozzád illő motívumot. Vagy legyen inkább extravagáns, ami ügyfele konyháját, fürdőszobáját, teraszát díszíti? Erre is megtaláljuk a megoldást.

Kereskedelmi helyeken képzelje el azt a kreatív, egyedi kiegészítést, amelyet a cementlapok az éttermek/kávézók hangulatához nyújthatnak.

Az A-terrazzo közel 30 év tapasztalata alatt fejlesztette ki és tökéletesítette jelenlegi gyártási modelljét – a nyersanyagoktól a formázási és öntési folyamatokig – annak érdekében, hogy olyan minőségi szabványokat érjünk el, amelyeket büszkén kínálunk vásárlóinknak.

Célunk, hogy szaktudásunkkal minél több térbe vigyük el a Magyarországon egykor virágkorát élő, hagyományos burkolólapjait